Svenska othelloförbundet

SM i Othello online 2020!

14 glada spelare deltog i SM i Othello online den 5:e september 2020. Vi hade även gäster på besök från Australien och Indien. Mathew Vinar respektive Roy Amar. Vår mest rutinerade spelare Bo Hellgren var också med i turneringen! Det blev en spännande turnering med vår svenska elit i absoluta toppform! Mathew Vinar var faktiskt den ende av spelarna som lyckades besegra Frönmark i den andra ronden! Fajten om första platsen utkämpades mellan Oskar Eklund, Marcus Frönmark och Mathew Vinar. Vinar förlorade dock mot Eklund I semifinalen. Finalen spelades således mellan våra favorittippade svenska toppspelare Markus Frönmark och Oskar Eklund. Efter en spännande och jämn match lyckades Markus Frönmark kamma hem den åtråvärda segern i SM i Othello 2020! Grattis Markus!

Matchen om 3:e och 4:e priset spelades mellan Christopher Anderson och Mathew Vinar! Christopher lyckades besegra Vinar och knep därmed tredjeplatsen!

I Glada klassen spelades finalen mellan Tommy Rönn och Dominic Abreu! Abreu lyckades besegra Rönn med minsta möjliga marginal efter en mycket spännande match!

Finalen i klass Pröva på spelades mellan vår mest rutinerade spelare Bo Hellgren och Erik Steen. Bo var överlägsen i finalen och tog därmed hem segern i finalen!

Ett stort tack till Benkt Steentoft som organiserade turneringen! Hoppas vi möts över ett bräde snart igen, och må bäste spelare vinna!