Svenska othelloförbundet

Bli medlem i Svenska Othelloförbundet

Svenska Othelloförbundet (SOF) är en ideell organisation som grundades 1984. Förbundets målsättning att popularisera Othellospelet i Sverige. SOF är religiöst och politiskt obundet och är anslutet till Sveriges roll- och konfliktspelsförbund, SVEROK.

SOF arrangerar turneringar och spelträffar över hela Sverige. SOF ansvarar även för att ta ut det svenska landslaget till VM i Othello, som spelas varje år.

Som medlem i Svenska Othelloförbundet får du delta i Othelloturneringar som ingår i Sveriges Grand Prix (SGP) och allmän information om förbundet. Du får även en prenumeration på medlemstidningen SOFT (Svenska Othelloförbundets Tidning). Dessutom kan du beställa Brian Roses bok Othello – en minut att lära, en livstid att bemästra, eller köpa något annat i våran butik. För att bli medlem i SOF, betala 50 kr till plusgiro 45 72 36-8 eller spela en turnering och betala medlemsavgiften där. Medlemsavgiften gäller året ut med ett undantag: om man betalar medlemsavgift på den SGP-turnering som brukar spelas i december så gäller den även för nästa år. Ange vid betalningen:

  • * Namn
  • * Adress
  • * Telefonnummer
  • * Personnummer
  • * E-postadress

Välkommen som medlem 🙂

Angående personuppgifter:

När man erlagt medlemsavgift så förs uppgifterna in i SOFs register. SOF lämnar uppgifter om medlemmarna till Sverok (för att vi ska kunna få bidrag) men lämnar annars inte ut uppgifter om medlemmar till tredje part. Önskar man som medlem att SOF inte lämnar ens uppgifter till Sverok så kontaktas medlemsansvarig. Samma sak gäller om man inte vill synas på medlemsmatrikeln som delas ut till medlemmarna med jämna mellanrum. De uppgifter som lämnats till SOF tillsammans med betalningshistorik arkiveras tills dess att du skriver och ber om att få bli borttagen ur registret. Har du angett en e-postadress så kommer du att få utskick mailade till den adressen så länge du inte skriftligen avsäger dig den genom att svara på mailet och be om att inte få fler utskick.