Svenska othelloförbundet

Bli medlem i Svenska Othelloförbundet

Svenska Othelloförbundet (SOF) är en ideell organisation som grundades 1984. Förbundets målsättning att popularisera Othellospelet i Sverige. SOF är religiöst och politiskt obundet och är anslutet till Sveriges roll- och konfliktspelsförbund, SVEROK.

SOF arrangerar turneringar och spelträffar över hela Sverige. SOF ansvarar även för att ta ut det svenska landslaget till VM i Othello, som spelas årligen.

Som medlem i Svenska Othelloförbundet stödjer du vår verksamhet. Du får delta i Othelloturneringar som ingår i Sveriges Grand Prix (SGP) och får förbundets medlemstidning utan extra kostnad. Medlemsavgiften är 120 kr. För att bli medlem i SOF betalar du in medlemsavgiften via swish eller banköverföring enligt nedan samt skickar dina uppgifter till SOFs kassör via mail contact.sweden@worldothello.org. Du kan också spela en turnering och betala medlemsavgiften där. Medlemsavgiften gäller från sista datumet i den månad som avgiften är betald och ett år framåt. Följande uppgifter skickas till kassören:

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress

Betala via banköverföring till till Handelsbanken 6175–384 014 828

Betala via swish:

Välkommen som medlem!

Angående personuppgifter:

När man erlagt medlemsavgift så förs uppgifterna in i SOFs medlemsregister. Enbart styrelsen har tillgång till samtliga uppgifter. Information om medlemmar lämnas inte ut till tredje part. Om du önskar att gå ur SOF, och att i och med det ska all information tas bort om dig, skicka ett emmail till contact.sweden@worldothello.org. De uppgifter som lämnats till SOF tillsammans med betalningshistorik arkiveras tills dess att du skriver och ber om att få bli borttagen ur registret. Har du angett en e-postadress så kommer du att få utskick mailade till den adressen så länge du inte skriftligen avsäger dig den genom att svara på mailet och be om att inte få fler utskick.