Svenska othelloförbundet

Säsongen återupptas

Nu är det dags att presentera årets nästkommande turneringar. Nu när vår regering har lättat så pass på restriktioner kring resande är det äntligen möjligt att genomföra. Den första kommer dock bli en onlineturnering – online SM. Dels för att se vilket intresse det finns för onlineturnereingar dels för att mjukstarta säsongen igen och spelas 5-6 september.

Den andra planerade turneringen är SM. SM kommer i år att spelas i Stockholm den 14-15 november. Plats återkommer vi med när det är bestämt. Anmälan till båda dessa turneringar sker via hemsidan och bokat.se. Vet du ej hur detta fungerar så klicka in på kommande turneringar där turneringarna läggs upp och läs där. Anmälan fås via mail och för att kunna anmäla sig behöver jag således din mail så om inte jag har fått den tidigare så skicka den till mig på kimfreiburghaus@hotmail.comeller pma på facebook. Har du tidigare skickat din mail så finns nu anmälan utskickad till den