Svenska othelloförbundet

Limmared open och nybörjarturnering i Ekerö

Årets turneringskalender så när som på SM är nu spikad. Titta in i under kommande turneringar för att läsa mer. Det börjar nu närma sig speldatum för de två turneringar som står näst på tur och det är altså hög tid att anmäla sig! Den nionde november arrangerar Benkt Steentoft en turnering ute på Ekerö som främst är riktad mot nyare spelare och ingår ej i SGPn. Denna turnering arrangeras som en del av den internationella spelveckan och från Othellförbundets sida ser vi gärna att fler tar ett liknande initiativ och sprider vårt spel runt om i landet.

Helgen efter spelas Limmared open som arrangeras av Tommy Rönn den 16:e november i just Limmared. Turneringen är den andra SGP turneringen för kalenderåret. All info kring dessa turnering och hur man anmäler sig finns under kommande turneringar.