Svenska othelloförbundet

Nilkas Wettergren SM vinnare!

Efter att Oskar Eklund Vunnit de senaste årens SM var det nu dags för nygammal vinnare att inta tronen – Niklas Wettergren. Niklas vann 2015 och nu stod han som vinnare igen efter att ha vunnit över Oskar med 2,5-0,5 i matcher, första matchen blev oavgjord och Niklas tog de övriga två. Matcherna kan ses i sin helhet här. Tredjeplatsen togs av Marcus Frönmark som blev slagen i tre matcher i semifinalen mot Oskar och dessa matcher kan också ses på länken ovan. Niklas gick direkt till final då hans motståndare i semifinalen, Henry Aspenryd, tyvärr fick lämna återbud.

Efter swissen stod Oskar som vinnare på sex vinnare vinster med Niklas, Marcus, Henry och även Caroline Odsell på fem. Marcus och Caroline hade lägst mbq varför de blev omspel mellan dessa två som Marcus vann. Ställningen efter swissen och resultaten i samtliga matcher kan ses här.