Svenska othelloförbundet

Oskar vann en jämn LOpen!

Oskar Eklund vann en spännande turnering i ett vinterkallt Linköping!
Elva spelare tog sig i vinterrusket till Östergötlands studentstad för att starta SGP-säsongen 23/24. Linköping Open var också den första turneringen i SOFs celebrering av 40 år som Othelloförbund!

Det blev hög standard på LOpen då i stort sett hela VM-laget deltog. Linköping ställde upp mangrant med tre duktiga spelare. Skånes mest aktive spelar plus tre Stockholmare till bildade e elva som faitades om segern. Det blev en lite “alla slår alla” turnering, vilket gjorde den till en trevlig och spännande turnering in till sista brickan var lagd. Dett syns dp det var 8 MBQ som särskiljde andra till fjärdeplatsen.

Kolla på SOF turneringskalender var nästa turnering spelas!