Svenska othelloförbundet

NM i Lomma

Info
Välkomna till Nordiska mästerskapen som spelas detta året i Lomma, en liten förortsidyll i södra Sverige. Turneringen spelas över två dagar med grundomgångar på lördagen och finaler och match om tredje pris på söndagen. Det var ett tag denna delen av vårt avlånga land var värd för ett större mästerskap och nu är det så äntligen dags igen! Skånes årliga turnering, Lund open, ersätts alltså detta året av NM. Lund är för övrigt närmaste större stad inåt landet och bara lite längre bort ligger Malmö vilket ger goda möjligheter till övernattning. Det finns även möjlighet att sova över i spellokalen för 100 kronor per natt inklusive frukost om sovsäck medtages.

Datum och starttid
4-5 April. Starttid 10:00

Spelplats
Lomma. Ringvägen 11E

Vägbeskrivning
Kommer man med tåg från Lund så byter man till lokalbuss 139, gul buss, som går till Lomma och hoppar av på hållplats poppelgatan. därefter går man in på Pilgatan, första gatan till vänster i bussens färdriktning tills man kommer till Pilängsskolan och där går man vänster och sedan höger där skolan slutar. Spellokalen, som är Lobas baskets klubblokal, delar byggnad med skolans matsal och ligger rakt fram härifrån

Kör man så finns det en stor parkering utanför Pilängshallen som ligger brevid pilängsskolan. Man går förbi entrén till vänster ner för en kortare backe och sedan runt hörnet till vänster så ligger spellokalen där.

Arrangör
Kim Freiburghaus

Kostnad
Startavgift 50 kronor

Anmälan
Anmälan på bokat.se